Knjiga II

Prati Hauptsturmfuhrera Wolffa Schepkea od godine 1938 do 1939, koji kreće na put u tajanstvenu zemlju na krovu svijeta. Tibet.

Istovremeno priča o Mariji Oršić prati njezin rad i usavršavanje u Isaisinim učenjima, kao i njezin put okultizma i magije, osnivanje društva Vri-IL i rad na novom projektu. Leteći međudimenzijski disk, za čiju je izradu primila upute sa daleke planete, Aldebaran i oko kojeg će pokušati okupiti najveće znanstvenike tog doba. Dr. Otto Schumann, Dr. Viktor Schauberger, Albert Einstein, Nikola Tesla postaju dio njezine priče.

Knjiga prati i putovanje Angelike u južnu Ameriku, duž rijeke Amazone sve do Anda i Equadora, u potrazi za mističnim Akahimom. U suradnji sa talijanskim misionarom Carlosom Crespijem, čovjekom koji je od lokalnih mještana sakupljao neobične artefakte davno izgubljene civilizacije,  pećinama Las Cuevas de Los Tayos, otkriti će ...

Četvrti krak priče odvesti će poručnika Otta Skorzenya i mladu Vrilovku Veroniku prema najužnijoj točki planete. U Srpnju 1938, Captain Alfred Ritscher dobio je naređenje da počne sa pripremama za ekspediciju na Antarktik.

Po uputstvima koje je dobila od tajanstvene ISAIS, Marija Oršić šalje pripadnike Društva Vril na različite krajeve planete u potrazi za znanjima i ostacima koje su iza sebe ostavile prethodne civilizacije, po završetku prethodne partije Igre, koja se odvija na Zemlji već više milijuna godina.


Knjigu II bih volio objaviti u tiskanom izdanju, zbog toga ovdje neće biti kompletirana kao što je slučaj sa Knjigom I. 

Daljnje dijelove knjige objavljivati ću na platformi PATREON https://www.patreon.com/DAUGHTERSOFISAIS

Ovdje ću nastavljati objavljivati samo neke dijelove.


Poglavlje I - Der Ring des Nibelungen - Richard Wagner

"Odlično", rekla je, "upravo si putovao kroz vrijeme, birao utiske i djelovao na svoj život."

"S obzirom da znaš da tvoj život nije na ovoj ploči, nije bilo teško da se odvojiš od nje i uzmeš iglu u svoje ruke. Upravo tako želim da radiš i sa svojim stvarnim životom."

"Stvarnim", ponovila je i glasno se nasmijala.

Read more »

Add comment

Comments

Marijan Sklizović
a year ago

Pažljivo pratim sve što objavite. Poslali ste mi knjigu I koja mi se veoma svidjela. Dali je završena knjiga II ? Lp